Brede school

Het Beekdal is een Brede school. Naast onderwijs voor kinderen van 4-12 jaar is er een peutergroep voor kinderen van 3 jaar en 3 maanden. De peuters draaien mee met de kleuters in het kleuterlokaal, ook hebben zij op school bijna een uur dansles.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kan op school worden overgebleven. Kinderen uit Chaam betalen €1,50 per overblijfbeurt. Kinderen van buiten Chaam betalen € 1,00 per overblijfbeurt. Aanmelden voor het overblijven kan gewoon op de dag zelf bij de overblijfkracht. Wij werken met een strippenkaartensysteem.

In de school is er elke dinsdagmiddag een naschools aanbod, dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld muziekles, theater, programmeren etc. Kinderen kunnen voor € 2,50 per kind per keer deelnemen aan het programma. In de school wordt ook gitaarles gegeven.

In de gymzaal in Chaam is er op maandag en donderdag een naschools sportaanbod. Dit wordt georganiseerd door Sport School. De scholen betalen een bijdrage voor het organiseren van deze sportlessen.

Kinderen van het Beekdal kunnen voor opvang voor en na school terecht bij kinderopvangorganisaties Kober en PUUR.

 

 

 

 

Het Beekdal

Bredaseweg 55a
4861 TB Chaam
+31 161 491738

De nieuwste foto’s