REUNIE 125 jarig bestaan

28 juni 2024

Dit jaar bestaat het Beekdal (voormalig Hervormde streekschool) 125 jaar. We willen dit niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom organiseren we voor de huidige leerlingen een feestweek van 2 tot en met 6 september waarbij op 6 september ook alle ouders welkom zijn. 

Voor alle oud-leerlingen en hun ouders, voormalig personeelsleden en andere betrokkenen organiseren wij op zaterdag 7 september van 15 tot 21 uur een reünie. 

Er zal een museum ingericht zijn in het huidige schoolgebouw met allerlei zaken die doen denken aan de afgelopen 125 jaar onderwijs op de Hervormde Streekschool en later het Beekdal. 

Daarnaast is er eten en drinken voor alle aanwezigen en zullen we als vanouds het Rad van Avontuur laten draaien. De opbrengst van het Rad van Avontuur is voor de school. Wij vieren het feest buiten, bij slecht weer zullen wij ervoor zorgen dat u droog kunt staan of zitten. 

Wij hopen zoveel mogelijk belangstellenden te mogen ontmoeten. Als u wilt komen, kunt u zich aanmelden via onderstaande link of QR-code. In verband met de catering graag aanmelden voor 1 augustus.

Klik hier om aan te melden.

Of scan de QR-code:

Wij hopen u te mogen ontmoeten!