Inschrijven

Heeft u interesse in de school, dan kunt u een afspraak maken voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek. U kunt uw vragen stellen over de school, de visie op onderwijs en ontwikkeling, de dagelijkse gang van zaken etc. Ook kunt u in de praktijk zien hoe wij ons onderwijs vormgeven. U bent welkom om, met uw kind(eren) onder schooltijd in alle klassen te kijken en kennis te maken met directeur, leerkrachten en onderwijsassistenten. Uw kind mag lekker meespelen of als het wat ouders is, meedoen in de groep.

Heeft u na de kennismaking nog steeds interesse en denkt u dat uw kind(eren) op hun plaats zullen zijn bij ons op school? U kunt uw kind dan aanmelden. Na aanmelden kijken wij of uw kind bij ons op school passend onderwijs kan krijgen. Het traject bij een kleuter (onderinstroom) is anders dan het traject bij een ouder kind (zij-instroom). Wij zullen bij zij-instroom altijd de voorgaande school contacteren en doorspreken wat uw kind nodig heeft op school en bepalen of wij dit kunnen bieden.

Komen we tot het besluit dat we uw kind kunnen plaatsen, dan nemen we contact met u op voor een huisbezoek (onderinstroom) of een dagje meedraaien (zij-instroom).